Aardappelen met Ajuinsaus en Pekelharing

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in gezouten water in ongeveer 20 minuten gaar en giet ze af. Smelt de solo in een klein kookpotje en bak er de ui goed in bruin onder regelmatig roeren. Voeg het water toe en roer de aanbaksels goed los. Breng op smaak met peper en zout en breng de saus aan de kook. Laat 5 minuutjes pruttelen. Breng de saus op gewenste dikte met de maizena en voeg een scheutje azijn toe. Serveer de aardappelen met de saus en een pekelharing.

Aardappelen met Ajuinsaus en Pekelharing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept