Zeeduivel in een zacht pepersausje met kiwi

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en snij deze in blokje. Schil de kiwi en snij in plakjes van ½ cm.
  • 2 Snij de zeeduivel in schijven van 100 gr. droogdeppen, kruiden en in bloem wentelen.
  • 3 Laat de boter in de pan kleuren, bak de zeeduivel op een zacht vuur goudbruin en hou warm.
    Voorbereiding
    van de saus:
  • 4 Doe het braadvet uit de pan en doe er de roze peper en de ananasblokjes in. Laat 1 min. stoven. Voeg de room toe en laat inkoken. Verwarm de schijfjes kiwi in de microgolfoven.Leg op elk bord twee stukken zeeduivel, en enkele schijfjes kiwi, nappeer met de saus.Dien op met aardappelpuree of rijst.

Zeeduivel in een zacht pepersausje met kiwi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept