2 Pel en snij de sjalot. Bak ze eventjes in een beetje Solo Vloeibaar in een steelpan. Voeg er ½ bloemkool in grote roosjes en de gehakte tijm aan toe en laat 10 minuten smelten tot je een compote verkrijgt.
3 Voeg er de gevogeltefond aan toe en bedek alles met water. Kook ongeveer 20 minuten, mix met een staafmixer of keukenrobot en kruid af.
4 Vinaigrette van rode biet
5 Kook de biet ongeveer 1 uur. Snij ze in kleine dobbelsteentjes en voeg er de olijfolie, de gehakte bieslook en de peper en het zout aan toe.
6 Snij het brood heel fi jn, zoals op de foto, en gril het even in de oven.
7 Bak de sint-jakobsnoten met een eetlepel Solo Vloeibaar zeer kort aan elke kant om ze te kleuren.
8 Leg de gebakken sint-jakobsnoten op de emulsie van bloemkool en schenk er nog een streepje vinaigrette rond. Werk af met het brood.
Gebakken sint-jakobsnoten in een emulsie van is een recept van Solo Open Kitchen