Kokossoep met gember en garnalen

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien en de look fijn en bak ze op zacht vuur in wat hete arachideolie tot ze zacht zijn. Hak het citroengras en de pepertjes in kleine stukken. Roer ze samen met de geraspte gember en de kurkuma in de pan en bak de specerijen even mee. Giet er de bouillon en de kokosmelk bij en breng al roerend aan de kook. Doe de garnalen, de in schijfjes gesneden champignons, de vissaus en het limoensap in de soep. Kook de kokossoep 10 min tot de garnalen gaar zijn. Verdeel de soep over kommen en bestrooi ze met fijngesnipperde korianderblaadjes.

Kokossoep met gember en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise kokossoep met garnalen en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bombay kokossoep
30 min-
Bekijk recept
Wortel-kokossoep
Bekijk recept
Kokossoep met tofu
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept