2 Haal de verse tonijn uit de koelkast. Hak de tonijn fijn met je mes, doe ze in een kom en voeg er het sap van een limoen en de olijfolie aan toe. Kruid af met peper en zout.
3 Was alle verse kruiden, laat ze even drogen, snipper ze fijn en voeg ze toe aan de tonijn. Meng alles goed en laat even marineren in de koelkast.
4 Blokjes knolselder:
5 Snij de knolselder in fijne blokjes en kook deze kort gaar in kokend gezouten water.
6 Droog ze en bak ze kort in een pan met een beetje Solo Vloeibaar. Deze dienen als garnituur op je bord. Kruid ze met een beetje peper en zout en een lekje olijfolie.
7 Chips van violette-aardappelen:
8 Schil de violette-aardappelen en snij ze met een mandoline of dunschiller in hele fijne plakjes.
9 Bak ze in het frituurvet op 150°C tot krokante chips.
Tartaar van roze tonijn met chips van is een recept van Solo Open Kitchen