Mediterraanse mosselen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de mosselen grondig schoon. Verwijder de open mosselen. Snij de tomaten en de uien in stukken. Was de kruiden en hak ze fijn. Meng er de ui, de tomaat en een flinke scheut olijfolie door. Verwarm de wijn in een hoge pan. Voeg er de helft van de kruidenmengeling aan toe en giet er de mosselen op. Dek af met de rest van de kruiden. Kook de mosselen afgedekt 5 min op hoog vuur. Schud ze af en toe flink op. Giet er op het laatst een scheut azijn bij. Kruid met flink wat peper. Serveer de mosselen heet met wat brood.

Mediterraanse mosselen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane volle groentetaart
15 min-
Bekijk recept
Mediterrane courgettecake
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterraanse Bonenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept