Garnalen op een bedje van gefrituurde Comcommer

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de comcommer is fijne plakjes, de dikte van chips. Doe er zout, peper, paprikapoeder op besprekel met een weinig azijn. Snijd de ui in ringen.
  • 2 Doe de comcommer even in de frituurpan en neem ze nadien eruit, laat uitlekken en strooi er dan kristasuiker op en nog een beetje paprikapoeder. Laat dit geheel afkoelen in de frigo.
  • 3 Doe de selderij en peterselie heel fijn. Meng dit met de coctailsaus die je al dan niet zelf maakt.
  • 4 Frituur de ringen ui en laat deze eveneens uitlekken en afkoelen.
  • 5 Doe de garnalen in een pan met een weinig boter is en laat even sudderen op zacht vuurtje.
  • 6 Neem een ovenschaaltje en verdeel de garnalen erop in porties verdeeld. Neem nu de uien en de comcommer uit de frigo en doe deze mee op de ovenschaal. Warm het geheel een beetje op.
  • 7 Neem uit de oven en schik het geheel op een mooi bord en doe er wat cocktail saus over (niet te veel saus, je kan deze er apart bij serveren).
  • 8 Je kan altijd wat afwerken met heel fijne sla.

Garnalen op een bedje van gefrituurde Comcommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept