oesters met gesmolten foie gras

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters en vang het vocht op.
  • 2 Zeef het vocht en zet op een zacht vuurtje.
  • 3 Voeg de foie gras bij het vocht met de room.
  • 4 Peper toevoegen naar eigen smaak.
  • 5 Leg de losgemaakt oester in de diepste schelpen en vul deze met de saus.
  • 6 Kan zowel warm als koud (even in de frigo laten afkoelen) geserveerd worden.
  • 7 Smakelijk

oesters met gesmolten foie gras is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept