Zoek
Ravioli van girollen en kreeft
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 ravioliblaadjes
20 girollen
1/2 teentje knoflook
1 kreeft, gekookt
1 dl droge witte wijn
1 dl water
kreeftenbouillon
1 el solo, bakken en braden
1 dl room
1 eigeel
1 el fijngehakte peterselie
kervel
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Was de girollen heel eventjes en hak de helft ervan fijn.
2
Snijd de andere helft in schijfjes.
3
Stoof de fijngehakte girollen met de fijngehakte look in een beetje solo, kruid met pezo.
4
Hak de gekookte kreeft in stukjes en voeg deze er op het eind aan toe samen met de fijngehakte peterselie. Laat alles afkoelen.
5
Kook de wijn gedurende 5 minuten op met het water en de kreeftenbouillon.
6
Voeg er nu de room aan toe en laat nog eens 5 minuten koken.
7
Mix dit vervolgens tot een schuimige massa en voeg de girollenschijfjes eraan toe.
8
Neem 8 ravioliblaadjes en smeer ze in met een beetje eigeel.
9
Schik er de hoopjes van het kreeftenmengsel op. 1
0
Leg het tweede blaadje erbovenop en druk ze goed op elkaar. 1
1
Pocheer de ravioli, schik ze in het bord en giet er een beetje saus en girollen overheen.
Ravioli van girollen en kreeft is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept