Taart van poonfilet en tomaat

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de look en de basilicum fijn. Snij de tomaten in dikke schijven. Rol het bladerdeeg uit en bekleed een ingevette taartvorm. Meng de basilicum, de look en 3 el olijfolie en bestrijk er het deeg mee. Kruid met peper en zout. Was de poonfilets en dep ze droog. Verdeel ze over de taartbodem. Kruid ze met wat peper. Schik de dikke schijven tomaat op de poon. Snij de mozzarella in kleine dobbelsteentjes en verdeel ze over de taart. Bestrooi met tijm. Kruid een laatste keer met peper en zout. Bak de taart 20 min in voorverwarmde oven op 220°C.

Taart van poonfilet en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept