Kreeft met limoen en lookboter

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kreeften 7 min in de visbouillon. Meng de boter met de cayennepeper en de geperste look en kruid met met zout. Halveer de kreeften en haal het vlees ui de scharen. Leg alles in een ovenschaal en smeer er de kruidenboter op. Zet de ovenschaal 7 min onder de gril in een voorverwarmde oven op 230°C. Schik de halve kreeften en het vlees uit de scharen op borden, besprenkel met limoensap en werk af met bieslook en cayennepeper. Dien op met de warm naan.

Kreeft met limoen en lookboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbrochettes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers Met Knoflookboter
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept