Makreelfilet op Siciliaanse wijze

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olijfolie, het sinaasappelsap en de balsamico. Roer er 2 el fijngehakte peterselie en 1 teentje geperste look door tot een marinade. Fileer de makreel en verwijder alle graten met een pincet. Leg de makreelfilets 30 min in de marinade. Meng het broodkruim met de rest van de look en de peterselie. Voeg peper en zout naar smaak toe. Haal de gemarineerde makreel door het broodkruim en leg ze in een ovenschaal. Strooi er de rest van het broodkruim over en besprenkel met wat marinade. Zet de schotel 20 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Bestrooi de vis met fijngehakte peterselie en serveer met een gemengde sla en brood.

Makreelfilet op Siciliaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelcrème
10 min Snack
Bekijk recept