Rode poon uit de oven

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water. Giet ze af en snij ze in schijfjes van 5 mm. Wrijf een ovenschotel in met de helft van de olijfolie en schik de aardappelplakjes erin. Was de courgettes, snij ze ook in plakjes en schik ze op de aardappelen. Leg er de ponen op en kruid alles met peper, zout en rozemarijn. Besprenkel met de witte wijn. Bedek de schotel met aluminiumfolie en zet ze 20 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Verdeel de groenten over warme borden en leg de vis erop. Versier met reepjes gedroogde tomaat.

Rode poon uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept