Cannelloni van tonijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de lasagnevellen beetgaar. Snij de tonijnfilets in 4 langwerpige blokken en breng ze op smaak met peper en zout. Smeer de lasagnevellen in met olijfolie, wikkel ze rond de tonijn en stoom ze 10 min. Verhit de visbouillon met de balsamico en de notenolie. Wok de champignons goudbruin in wat olijfolie en meng er op het laatst de rucola door. Kruid met peper en zout. Serveer de cannelloni met de champignons en de notensaus.

Cannelloni van tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept