Zalmburgers met pestomayonaise

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze zonder melk of boter en laat afkoelen. Hak de zalm zeer fijn. Snipper de ui fijn en fruit ze knapperig in wat boter. Laat ze afkoelen. Meng de zalm en het varkensgehakt. Doe de gefruite ui erbij met de gepureerde aardappel en wat losgeklopt ei. Breng alles op smaak met peper en zout. Kneed 12 kleine burgers van het zalmmengsel. Verhit wat arachideolie in een pan en bak de burgers aan beide kanten bruin. Mix de mayonaise, de pesto en de fijgehakte koriander tot een saus. Serveer de burgers en de saus in een broodje.

Zalmburgers met pestomayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokbodems Met Pestomayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toastje Met Coburgerham En Pestomayonaise
10-20 min -
Bekijk recept
GehaktBrood Met PestoMayonaise
30-60 min -
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept