Charlotte van courgette en garnalen met curry

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Charlotte
  • 2 Snij de courgettes in de lengte (4 mm dikte).
  • 3 Stoof ze 15 seconden met Solo Vloeibaar en hou ze opzij op een droge doek.
  • 4 Snij de lente-uitjes in dunne plakjes.
  • 5 Meng de mascarpone met de light room, de lente-uitjes, de garnalen en de curry. Kruid met zout en peper.
  • 6 Bekleed een klein potje met de courgetteplakjes. Voeg de bereiding toe en plooi de courgetteplakjes dicht. Draai het potje om en verwijder het zodat je een charlotte krijgt.
  • 7 Paprikacoulis
  • 8 Was de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  • 9 Snij de paprika’s in grove stukken en mix ze in de blender.1
  • 0 Laat 4 minuten inkoken in een pan met wat Solo Vloeibaar tot je een coulis krijgt. Kruid af met peper en zout.

Charlotte van courgette en garnalen met curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept