Papillot van kabeljauw en komijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Was en snij de courgette in fijne schijfjes.
  • 3 Schil de wortelen en de rapen. Snij ze in lange reepjes.
  • 4 Snij 4 vellen aluminiumfolie van ± 30 cm lang. Vet in met Solo Vloeibaar Light en leg er een kabeljauwfilet op. Voeg de wortelen, de courgettes en de rapen toe.
  • 5 Giet er een beetje citroensap over. Voeg per filet een snuifje komijnpoeder, een steranijs, enkele kervelblaadjes en een klontje Solo Light toe. Kruid met peper en zout.
  • 6 Sluit de papillotten en leg ze 20 minuten in de oven op 180 °C.

Papillot van kabeljauw en komijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept