Schelvis met paprikacrème en lentegroentjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de diepvrieserwtjes ontdooien en op kamertemperatuur komen. Leg de paprika's in een ovenschaal, sprenkel er olijfolie over en zet ze 35 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat ze afkoelen en verwijder de pel. Snij het paprikavlees in blokjes. Snipper de ui en de look en fruit ze met de paprika in wat olijfolie. Blus met de kippenbouillon en voeg er de room aan toe. Mix de paprika tot een gladde crème en haal ze eventueel door een grove zeef. Maak de wortelen, de sluimerwten en de maïs schoon. Snij ze in brunoise en fruit ze met de ontdooide erwtjes kort in wat olijfolie. Snij de schelvis in 4 porties. Kruid ze met peper en zout en bak de vis in hete olijfolie eerst op de velkant en dan op de witte kant. Schep de brunoise op warme borden en leg er de vis op. Werk af met een streep paprikacrème.

Schelvis met paprikacrème en lentegroentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroentjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met lentegroentjes
20 min
Bekijk recept
Muffins met lentegroentjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept