Zalm met pesto van rode biet

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze gaar in gezouten water. Hak de rode bietjes in stukken en prueer ze met de geraspte parmezaan, de pijnboompitten en de look. Giet er olijfolie bij tot de pesto de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zure room met de mosterd en de gehakte dille en roer de saus door de gekookte aardappelen. Kruid met flink wat peper en zout. Bak de zalm krokant op de velkant in hete olijfolie. Draai ze om en gaar verder op de andere kant. Verdeel de aardappelsalade over borden en schik er de gebakken zalm op. Lepel er de pesto gul over. Werk af met enkele takjes dille.

Zalm met pesto van rode biet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept