Tomaat met vistartaar

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het hoedje van de tomaten. Hol ze uit, bestrooi de binnenkant met zout en zet de tomaten met de hoedjes 15 min ondersteboven onder de gril. Dep daarna de binnenkant droog met keukenpapier. Mix de vis fijn en doe ze met de kruiden in een kom. Voeg er de opgeklopte mascarpone, het paprikapoeder, het citroensap en de zeste bij. Kruid met peper en zout. Meng alles door elkaar. Vul de tomaten op en druk ze licht aan. Zet er de hoedjes terug op en laat de tomaten 30 min rusten in de koelkast.

Tomaat met vistartaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vistartaar
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wraps met gerookte vistartaar
25 min Snack
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met venkel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis
50 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept