Gebakken zeeduivel met witloof

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het witloof fijn en bak het 4 minuten op een hoog vuur met Solo Light, suiker, peper en zout tot het witloof begint te karamelliseren.
  • 2 Voeg de geraspte sinaasappel- en limoenschillen toe.
  • 3 Bak de zeeduivel op een hoog vuur in Solo Vloeibaar Light, samen met de tijm.
  • 4 Voor de saus:
  • 5 Kook de Hoegaarden tot
  • 15 dl over blijft. Voeg de Solo Vloeibaar Light toe en mix tot een gladde emulsie.
  • 6 Schik het witloof op een bord, leg er de zeeduivel op en werk af met de saus.

Gebakken zeeduivel met witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept