Zoek
Gebakken zeeduivel met witloof
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zeeduivel in 4 stukken gesneden
20 g Solo Light
20 g Solo Vloeibaar Light
4 stronken witloof
5 g suiker
peper en zout
1 theelepel geraspte sinaasappelschil
1 theelepel geraspte limoenschil
1 flesje Hoegaarden
1 takje verse tijm
Bereiding
1
Snij het witloof fijn en bak het 4 minuten op een hoog vuur met Solo Light, suiker, peper en zout tot het witloof begint te karamelliseren.
2
Voeg de geraspte sinaasappel- en limoenschillen toe.
3
Bak de zeeduivel op een hoog vuur in Solo Vloeibaar Light, samen met de tijm.
4
Voor de saus:
5
Kook de Hoegaarden tot
1
5 dl over blijft. Voeg de Solo Vloeibaar Light toe en mix tot een gladde emulsie.
6
Schik het witloof op een bord, leg er de zeeduivel op en werk af met de saus.
Gebakken zeeduivel met witloof is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept