St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit wat solo in een koekenpan en fruit hierin de sjalotjes, voeg de st-jacobsvruchten toe en bak elke zijde ongeveer 2 minuutjes. Haal de st-jacobsvruchten uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Deglaceer de pan met de witte wijn, laat even aan de kook komen, doe er de room en ook het currypoeder bij, laat even sudderen, kruid met pezo. Bak de oesterzwammen mooi bruin in een andere pan en kruid deze met ruim peper. Leg de St-Jacobsvruchten op een warm bord samen met de oesterzwammen en giet er de saus overheen. Eventueel afwerken met wat verse peterselie of versieren met een takje koriander. Serveren met driehoekjes toast.

St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept