PAPILLOTTE van ZALM, CITROEN & KRUIDEN

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de zalmfilets op een groot vel aluminiumfolie.
  • 2 Beleg met citroenplakjes, geperste knoflook en basilicum
  • 3 Overgiet met wat olijfolie en witte wijn. Breng op smaak met peper en zout
  • 4 Vouw de folie goed dicht, maar zorg dat er nog wat lucht in elk pakje zit.
  • 5 +/- 10 min. garen in een oven van 180 °.

PAPILLOTTE van ZALM, CITROEN & KRUIDEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolpakketje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw en papillotte
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept