Zoek
PUREE met PREI en POLAK
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g polakfilet
2 stengels prei
1 ajuin
500 g aardappelen
2,5 dl visbouillon
200 g grijze garnalen
verse peterselie
olijfolie, zwarte peper, zeezout
Bereiding
1
Stoof de fijngehakte ajuin en in ringen gesneden prei aan in wat boter.
2
Maak een aardappelpuree.
3
Pocheer de pollak in visbouillon en verdeel in stukjes.
4
Schep de prei en ajuin door de puree, breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
5
Schep er de stukjes vis door.
6
Bestrooi met grijze garnaaltjes en peterselie.
PUREE met PREI en POLAK is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snel vispannetje
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
VISSOEP MET KERRIE,KOKOS, BANAAN EN APPEL
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept