PUREE met PREI en POLAK

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de fijngehakte ajuin en in ringen gesneden prei aan in wat boter.
  • 2 Maak een aardappelpuree.
  • 3 Pocheer de pollak in visbouillon en verdeel in stukjes.
  • 4 Schep de prei en ajuin door de puree, breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
  • 5 Schep er de stukjes vis door.
  • 6 Bestrooi met grijze garnaaltjes en peterselie.

PUREE met PREI en POLAK is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snel vispannetje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
VISSOEP MET KERRIE,KOKOS, BANAAN EN APPEL
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept