traag gegaarde grietbot met schorsenerenzalfje

8
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de schorseneren kuisen in gelijke stukken snijden en laten garen in de melk samen met de gevogeltefond daarna mixen tot een gladde puree op smaak brengen met p&z&muskaatnoot
  • 2 voor de saus de eierdooiers met wat water op een zacht vuurtje tot een schuim kloppen
  • 3 voorzichtig de gesmolten boter toevoegen en de halfopgeklopte room op smaak brengen met p&z en cayennepeper
  • 4 de grietfilets op een zacht vuurtje laten garenafwerking plakjes schorseneren heel kort frituren

traag gegaarde grietbot met schorsenerenzalfje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Rabarbercompote met kardemompudding
Nagerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortellini
Bekijk recept
Kalfskoteletten met zoetzure saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traag gegaard buikspek met hoisinsaus
700 min Hoofdgerecht
Bekijk recept