Ardense forel met krielaardappelen natuur

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de zilveruitjes 10 minuten in kokend water.
  • 2 Schil ze en laat 20 minuten konfijten in een afgedekte steelpan op een heel zacht vuurtje met 15 g Solo Vloeibaar en 10 g suiker.
  • 3 Bak de spekreepjes, voeg de zilveruitjes en de light room toe en laat inkoken.
  • 4 Kook de krieltjes in gezouten water.
  • 5 Bak de gekruide forelfilets in Solo Vloeibaar.
  • 6 Leg de forelfilets op een bord, overgiet met de saus en versier met in plakjes gesneden krielaardappelen.

Ardense forel met krielaardappelen natuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van doperwten en peultjes met gerookte forel
Lunchgerecht
Bekijk recept
Omelet met Ardense ham
20 min
Bekijk recept