Gegrilde zalm met knapperige groene salade

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten. Schaaf de courgette in dunne slierten. Blancheer de erwtjes, de peultjes en de groene boontjes 5 min in gezouten water. Laat ze uitlekken. Kruid de zalmsteaks met peper en zout. Bestrijk ze met wat olijfolie en gril ze aan beide kanten gaar in een voorverwarmde oven. Verhit een scheut olijfolie en roerbak de geblancheerde groentjes en de slierten courgette 5 min. Draai het vuur lager en roer nog 5 min verder. Kruid met pper en zout. Lepel de groenten op borden en schik er de zalm op. Werk af met enkele druppels olijfolie en wat peper.

Gegrilde zalm met knapperige groene salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept