Zalm met spinazie en pils

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de look fijn en fruit ze in wat boter. Giet er de bouillon, de visfumet, het bier en de azijn bij en laat tot de helft inkoken. Roer er de room door en laat nog eens inkoken. Roer er de kappertjes en een klontje koude boter door en kruid met peper en zout. Snij de zalm in 4 porties en bak ze in een scheut olijfolie. Breng de zalm royaal op smaak met peper en zout. Blancheer de spinazie kort in gezouten water en knijp ze uit. Snipper de sjalot fijn en fruit ze even aan in wat olijfolie. Roerbak er de uitgeknepen spinazie 1 min door en haal de pan van het vuur. Snipper de verse kruiden grof en roer ze door de warme saus. Schep de spinazie en de zalm op warme borden. Lepel de saus erover en serveer meteen.

Zalm met spinazie en pils is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Snoek met bier en kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muilezel
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept