Zoek
Kabeljauw met kokos
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets (/- 180 gr elk)
150 gr gemalen kokosnoot
2 rode chilipepertjes
1 bio citroen
8 takjes peterselie
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Spoel de citroen onder koud water, rasp de schil, pers ze daarna uit.
3
Besprenkel de vis met het citroensap en kruid met pezo.
4
Hak de peterselie fijn en snij de pepertjs doormidden, verwijder de zaadjes, snij in fijne reepjes.
5
Meng de kokosnoot met de geraspte citroenschil en kruid lichtjes met zout.
6
Bestrijk 4 vellen bakpapier (groot genoeg om pakketjes van te maken) met solo vloeibaar.
7
Leg er de vis op, verdeel er het kruidenmengsel over.
8
Vouw dicht en leg de pakketjes op een bakplaat.
9
Zet in de oven gedurende, ongeveer 20 minuten, tot de vis gaar is.1
0
Vouw de pakketjes open op een warm bord en dien op met rijst.
Kabeljauw met kokos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept