Tartaar van zalm

10
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in kleine blokjes. Hak de sjalotten zeer fijn. Meng ze door het citroensap en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Roer er de zalm onder en laat ze afkoelen in de koelkast. Snij de appel net voor het serveren in zeer kleine blokjes en meng ze door de gemarineerde zalm. Roer er de fijngehakte dille door. Schep de zalmtartaar in aperitiefglaasjes en serveer ze meteen.

Tartaar van zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept