Zoek
Gesmoorde kabeljauw met garnalen
4
160 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr kabeljauwfilet
250 gr gepelde roze garnalen
2 gedroogde chilipepers
2 teentjes knoflook
6 limoenen (sap)
bieslook, gesnipperd
sesamolie
zout
Bereiding
1
Versnipper de chilipepers zonder zaadjes en meng met 2 el sesamolie en het limoensap.
2
Laat hierin de de kabeljauw afgedekt 2 uur marineren.
3
Pel en snipper de knoflook en bak hem kort aan in 2 el sesamolie, voeg er de kabeljauw aan toe en giet er een beetje van de marinade bij.
4
Laat afgedekt 5 à 6 minuutjes zachtjes smoren.
5
Doe er de garnalen bij en laat nog 2 minuten smoren.
6
Verdeel de kabeljauw over warme kommetjes. Haal 'm een beetje uit elkaar met behulp van 2 vorken.
7
Breng de jus op smaak met zout en voeg er naar eigen smaak nog een beetje marinade aan toe.
8
Schep de garnalen met de jus over de vis, bestrooi met bieslook en dien op met basmatirijst.
Gesmoorde kabeljauw met garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept