Taartje van garnalen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de prei en de venkel fijn. Stoof ze 6 min in een scheut hete olijfolie. Roer er de bloem door en laat nog 1 min bakken. Giet er de wijn en de melk bij. Kruid met peper en zout. Laat de groenten 3 min sudderen tot de saus wat indikt. Snipper de peterselie fijn en roer ze met de garnalen door de prei. Stort het mengsel in een ovenschotel. Schik er het bladerdeeg op en snij het teveel aan de randen weg. Smeer het deeg in met de losgeklopte eierdooier en prik er wat gaatjes in. Bak de garnalentaart in 25 min goudbruin in een voorverwarmde oven op 180°C

Taartje van garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept