Amuse van forelmousse

10
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de gerookte forel door de roomkaas tot een smeuïge pasta. Kruid met peper en citroensap naar smaak. Laat de forelmousse 15 min rusten in de koelkast. Schep ze in een spuitzak en verdeel ze gelijkmatig over 10 aperitieflepeltjes. Schik er wat viseitjes naast en werk af met een plukje verse dille. Laat de lepeltjes volledig afkoelen en serveer.

Amuse van forelmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met romige forelmousse
405 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met gerookte forelmousse
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Forelmousse met appel en rode biet
60 min
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept