Gestoomde scampi met ansjovisdip

8
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de verse kruiden fijn met de look en het sjalotje. Lepel er de mayonaise en de ansjovis bij en pureer tot een gladde saus. Kruid met tabasco. Stort de dipsaus in een kommetje en zet ze in de koelkast. Stoom de scampi gaar. Spoel ze meteen onder ijskoud water. Pel de scampi tot net voor de staart. Snij met een scherp mesje het zwarte darmkanaal eruit. Schik de scampi op een bord en serveer er de ansjovisdip naast.

Gestoomde scampi met ansjovisdip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Radijs met knoflook-ansjovisdip
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentespiesen met ansjovisdip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met ansjovisdip
15 min Snack
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept