Ansjovistaartje met olijven

8
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en stoof ze 4 min in wat olijfolie. Haal de pan van het vuur. Hak de ansjovis grof en meng ze met hun olie en de geraspte parmezaan onder de ui. Snij 8 vierkanten van 6 op 6 cm uit het bladerdeeg. Leg ze in een bakvorm voor kleine ronde cakes. Hak de olijven grof. Lepel de ansjovisvulling in het midden van de plakjes deeg en leg er wat olijven op. Maak de hoekjes van het deeg nat. Knijp ze 2 aan 2 dicht zodat de taartjes dichtgevouwd zijn. Bak ze 12 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Laat ze 5 min rusten voor het serveren.

Ansjovistaartje met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept