Kabeljauw met zuiderse tomatensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de look fijn en fruit ze 5 min in een scheut olijfolie. Hak de tomaten grof en roer ze door de ui. Voeg er de fijngehakte tijm en de sojasaus bij. Laat de saus 5 min sudderen. kruid met peper en zout. Snij de kabeljauw in 4 porties en leg ze in de tomatensaus. Dek de pan af en gaar de vis 10 min. Serveer de kabeljauw met gekookte aardappeltjes of pasta.

Kabeljauw met zuiderse tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept