vlaamse ragout

6
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - lamsavarinen lamsribben afbakken
  • 2
    - ajuin tot bruin afstoven en samen in grote kookpot brengen
  • 3 -aardappelen en rapen geneden in grove stukken toevoegen-
  • 4 -alles onder water zetten en tot kookpunt brengen-
  • 5 -look , bonenkruid, laurier en thym toevoegen(naar smaak mits regelmatig proeven)
  • 6 -laten sudderen tot het vlees los komt
  • 7 -binden naar smaak met maizena expres
  • 8 Warm opdienen
  • 9 Smakelijk

vlaamse ragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept