Gebakken forel met limoen en amandel

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Kruid de forellen met pezo aan binnen- en buitenkant en wentel ze door de bloem.
  • 2 Verhit de solo in een ruime pan en bak de forellen in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar. Leg ze op warme borden en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Bak de limoenplakjes in het bakvet en voeg de witte wijn toe.
  • 4 Serveer de gebakken forellen met de limoenplakjes en strooi er de geroosterde amandelen en het bieslook over.
  • 5 Lekker met gekookte aardappelen en verse gebakken spinazie.

Gebakken forel met limoen en amandel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept