Wijtingfilets met Kervelroomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de solo in een ruime pan en bak hierin de sjalot glazig.
  • 2 Voeg de wijn toe en breng aan de kook, laat tot de helft inkoken.
  • 3 Meng de room en de kervel, kruid met pezo en giet alles in de pan. Breng aan de kook en zet het vuur dan zachter.
  • 4 Leg de wijtingreepjes in de saus en laat tien minuten zacht sudderen.
  • 5 Breng op smaak en serveer onmiddellijk met rijst of gekookte aardappelen.
  • 6 Leg tijdens de bereiding de wijtingreepjes niet op elkaar; indien u de vier reepjes niet plat naast elkaar kunt leggen, verdeel dan de ingredienten dan over twee pannen.

Wijtingfilets met Kervelroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept