sint-jacobsvruchten met vs saus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de visbouillon, de witte wijn en de aceto balsamico in tot een stroperige saus. Voeg de ketchup toe en breng op smaak met peper, zout en enkele druppels citroensap. Klop de saus op met een klontje boter.
  • 2 Kruid de sint-jakobsvruchten met peper en zout. Bak kort langs beide zijnden in weinig boter in een hete pan met antiaanbaklaag. Dien de zeevruchten op met de saus

sint-jacobsvruchten met vs saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept