Sint - Jacobsnoten met avocadovelouté

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de gehakte noten in een antikleefpan.
  • 2 Laat de visfumet 6 à 8 minuten inkoken.
  • 3 Wikkel de sint-jacobsvruchten in een plakje spek en prik vast met een houten prikker.
  • 4 Voeg de avocado en de slagroom toe aan de visfumet, breng op smaak met pezo.
  • 5 Mix het soepje tot het lichtjes schuimt.
  • 6 Bak de sint-jacobsvruchten in olijfolie, ongeveer 1 minuut aan beide zijden, kruid met pezo.
  • 7 Verdeel de velouté over vier diepe warme borden, leg er de sint-jacobsvruchten in en bestrooi het geheel met de gehakte noten.
  • 8 Serveer met stukje vers stokbrood, eventueel geroosterd en ingewreven met knoflook.

Sint - Jacobsnoten met avocadovelouté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept