Sint-Jacobsvrucht

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witloof in brunoise snijden en stoven in veel boter op een licht vuur.Blussen met framboosazijn.Appels centrifugeren in de sapcentrifuge tot 2dl sap Voeg 1dl kokosmelk toe
  • 2 Pezo,curry;kurkuma.Laat dit tot de helft inkoken.Van het vuur weg klontjes koude boter toevoegen onder voortdurend roeren tot je een gladde saus bekomt.De saus afwerken met limoensap en vers gesneden koriander.
  • 3 De pan met olijfolie heet laten worden de coquilles kort aanbakken aan elke zijde.
  • 4 De appel met schil in julienne snijden en besprenkelen met citroen tegen verkleuring.
  • 5 Bord dresseren:de saus naperen op het bord, in het midden het witloof,daarop de coquilles en bovenop afwerken met de appel.

Sint-Jacobsvrucht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Grill duo zalm - Sint Jacobsvrucht
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
chaud-froid van sint jacobsvruchten met zachte
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree met garnalen en St. Jacobsvruchten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jacobsschelpen
30-60 min -
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept