Zoek
Limburgs vispannetje
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g Kabeljauw (diepvries)
250 g Pangasius (diepvries)
250 g Zalm roze (diepvries)
1 visblokje
klontje boter
bloem
150 g gemalen kaas
peper van de molen
Bereiding
1
Vis pocheren in visfumet (water en een visblokje).
2
Uitscheppen en laten afkoelen.
3
Visfumet bewaren!
4
Saus bereiden: maak een roux met boter en bloem.
5
Giet vervolgens ongeveer 2 dl visfumet bij de roux en roer tot een mooie gladde saus.
6
Laat even doorkoken en meng er een half pakje gemalen kaas onder.
7
Giet er een brikje room bij en laat even goed opwarmen.
8
Kruid met peper.
9
Verdeel de vis in (koperen) pannetjes en giet er de saus over.1
0
Doe de rest van de kaas over de saus en zet de pannetjes in voorverwarmde oven op 200 °C, ongeveer 10 min.1
1
Laat nog even gratineren onder grill, zodat kaas een mooi gebakken korstje krijgt.1
2
Serveer dit vispannetje met peterseliepuree.1
3
Eet smakelijk.
Limburgs vispannetje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterraan vispannetje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept