Zoek
Zalmmousse
8
40 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 lepels citroensap
480 gr zalm
200 gr tatare kaas (boursin)
8 lepels mayonaise
6 blaadjes gelatine
1 snuifje cayennepeper en zout
peterselie
Bereiding
1
Gelatine weken in koud water. De zalm pletten met vork, mayonaise, kaas,cayennep.+zout
2
en de fijn gesneden peterselie ondermengen.
3
1/8l water koken, van het vuur weg de gelatine en citroen erbij doen.
4
Alles onder de zalm mengen. De vorm uitspoelen met koud water (niet invetten)
5
Het mengsel in de vorm gieten en 24u in de koelkast plaatsen.
6
Zeer lekker bij een slaatje.
7
Smakelijk.
Zalmmousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmmousse
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min
Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min
Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept