Zalmmousse

8
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gelatine weken in koud water. De zalm pletten met vork, mayonaise, kaas,cayennep.+zout
  • 2 en de fijn gesneden peterselie ondermengen.
  • 3 1/8l water koken, van het vuur weg de gelatine en citroen erbij doen.
  • 4 Alles onder de zalm mengen. De vorm uitspoelen met koud water (niet invetten)
  • 5 Het mengsel in de vorm gieten en 24u in de koelkast plaatsen.
  • 6 Zeer lekker bij een slaatje.
  • 7 Smakelijk.

Zalmmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept