Zoek
Vis met Provençaalse saus en aardappelpuree
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g vis Pangasius, Kabeljauw,.......
1 visblokje
1 groenteblokje
750 g aardappelen
1 ei
paneermeel
melk of room
nootmuskaat
peper en zout
25 g boter
1 groene paprika
1 rode paprika
3 tomaten
1/2 blikje tomatenpuree
2 ajuinen
250 g champignons
olijfolie
paprikapoeder
basilicum
Provençaalse kruiden
Bereiding
1
Schil en kook de aardappelen.
2
Voor de saus: De groenten snijden.
3
Fruit de uien in olijfolie, voeg de paprika's, tomaten en de champignons toe en laat stoven.
4
Doe de kruiden, bouillonblokje en tomatenpuree erbij en laat even verder pruttelen.
5
Pureer de aardappelen en voeg er melk, boter, een ei, nootmuskaat en peper aan toe.
6
Bestrooi met paneermeel en zet enkele minuten onder de grill.
7
Kook ondertussen de vis beetgaar met daarin een visblokje en leg op een schotel.
8
Kruid de vis en overgiet met de saus.
9
Eet smakelijk.
Vis met Provençaalse saus en aardappelpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept