Tijgergarnalen met pikante currysaus

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Alle groenten, behalve de sjalot in juliennen snijden.
  • 2 De sjalot fijnhakken.
  • 3 De tijgergarnalen ontdooien, pellen en het darmkanaal verwijderen.
  • 4 De saus.
  • 5 De sjalot in de wodka aan de kook brengen 5 minuutjes zacht laten koken.
  • 6 Daarna door een zeef gieten en het vocht opvangen. Opnieuw op het vuur zetten en de Alpro soya light toevoegen, laten inkoken, maar de saus moet lopend blijven, desnoods extra Alpro toevoegen. zout, curry en cayenne toevoegen naar smaak. Warm houden.
  • 7 de tijgergarnalen en de groenten
  • 8 In de wok olie verhitten, de groenten beetgaar maken.
  • 9 De Scampis garen.1
  • 0 In een diep bord verdelen en er de currysaus over verspreiden.1
  • 1 Tip, bij de kruidenstalletjes op markten verkopen ze pikante rode curry. Hiervan een beetje gebruiken in combinatie met de gekende gele curry geeft super resultaat.

Tijgergarnalen met pikante currysaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept