Visfilet in papillotten op Provençaalse wijze

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten klaar:
  • 2
    - Sjalotten reinigen, wassen en snij deze in dunne reepjes of plakjes.
  • 3
    - Champignons en tomaten reinigen, wassen en in plakjes snijden.
  • 4
    - Peterselie fijn hakken.
  • 5
    - Look pellen.
  • 6 Bereid de Provençaalse saus:
  • 7
    - Sjalotten en geperste look even laten fruiten in een weinig vetstof.
  • 8
    - Champignons, tomaten en peterselie toevoegen en enkele minuten laten stoven.
  • 9
    - Witte wijn en citroensap toevoegen en de saus even laten koken.1
  • 0
    - De saus op smaak brengen met peper, zout, tijm en Provençaalse kruiden. 1
  • 1 Maak de papillotten kIaar:1
  • 2
    - De visfilets verdelen over aluminiumfolie.1
  • 3
    - Kruiden met peper en zout en een weinig Provençaalse kruiden.1
  • 4
    - Verdeel de saus over de visfilets en leg ze in een voorverwarmde oven op 160 ° C. gedurende 20 minuten.1
  • 5 Eet smakelijk.

Visfilet in papillotten op Provençaalse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept