- Sjalotten reinigen, wassen en snij deze in dunne reepjes of plakjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Champignons en tomaten reinigen, wassen en in plakjes snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Peterselie fijn hakken."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Look pellen."},{"@type":"HowToStep","text":"6. Bereid de Provençaalse saus:"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Sjalotten en geperste look even laten fruiten in een weinig vetstof."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Champignons, tomaten en peterselie toevoegen en enkele minuten laten stoven."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Witte wijn en citroensap toevoegen en de saus even laten koken."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- De saus op smaak brengen met peper, zout, tijm en Provençaalse kruiden. "},{"@type":"HowToStep","text":"11. Maak de papillotten kIaar:"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- De visfilets verdelen over aluminiumfolie."},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- Kruiden met peper en zout en een weinig Provençaalse kruiden."},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Verdeel de saus over de visfilets en leg ze in een voorverwarmde oven op 160 ° C. gedurende 20 minuten."},{"@type":"HowToStep","text":"15. Eet smakelijk."}],"recipeYield":"4 "}