3 Was de spinazie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook en de helft van de ui in olijfolie. Laat de spinazie in een pan met een klein laagje water slinken. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat hem eventueel uitlekken. Doe de gefruite ui bij de spinazie. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem uitlekken. Fruit de rest van de uien in olijfolie. Voeg de tomaten en de kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook en laat het op een laag vuur 8-10 minuten zachtjes koken. Dep eventueel de vis droog en halveer hem. Druppel het citroensap eroverheen. Breng de tomatensaus op smaak, meng hem met de pasta en verdeel hem in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem op de pasta. Verdeel de spinazie over de vis en strooi de kaas erover. Bak het geheel in 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.