Zeevruchtenpannetje met asperges

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2
    - Pel de scampis
  • 3
    - Snij de asperges in stukken van 2 à 3 cm
  • 4
    Voorbereiding
    swijze
  • 5 -?Breng de gevogeltebouillon aan de kook in een kookpan. Kook er de aspergestukjes gedurende 5 minuten in en haal ze uit de pan.
  • 6
    - Doe er de sint-jakobsnoten in, laat afgedekt weer koken en zet het vuur af. Laat nog 5 minuten rusten en haal ze dan uit de pan.
  • 7
    - Zet de aspergestukjes en de sint-jakobsnoten op een frisse plaats. Laat de bouillon tot de helft inkoken.
  • 8
    - Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een braadpan. Bak de scampis aan elke kant gedurende 2 minuten. Kruid met peper en zout.
  • 9
    - Besprenkel ze met de cognac en schep ze uit de pan. Zet de scampis koel weg. 1
  • 0
    - Giet de ingekookte bouillon in de pan, voeg er de kreeftensoep bij en laat al roerend 3 minuten verder koken. Kruid met peper, een weinig zout, paprikapoeder en enkele druppels tabasco. Zet op een frisse plaats.1
  • 1
    - Doe op het moment suprème de room bij de kreeftensaus en breng weer aan de kook. Doe er de scampis, de sint-jakobsnoten en de aspergestukjes bij en laat afgedekt zachtjes verwarmen (niet koken, anders worden de zeevruchten taai). 1
  • 2
    - Werk af met de fijngesnipperde peterselie. Dien op in eenpersoonspannetjes en geef er brood bij.

Zeevruchtenpannetje met asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeevruchtenpannetje met asperges
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpannetje Met Asperges
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpannetje Met Asperges
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept