Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- Kook de eieren in 8 min. hard, koel ze af onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snijd de eiwitten heel fijn. Prak de dooiers met een vork heel fijn in een kom."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop de Solo Vloeibaar met een garde druppelsgewijs door de dooiers. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg azijn toe en blijf kloppen tot de saus een egale, mayonaise-achtige substantie wordt. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Schep de eiwitsnippers, kappertjes, peterselie en dille door de saus. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Breng op smaak brengen met zout en peper. Zet tot gebruik in de koelkast."},{"@type":"HowToStep","text":"8.